Hyvä Tapa Harrastaa  
 

part-ML mukaiset huolto-ohjelmat

Yleiset ja apu tiedostot

Seuraavassa tähän liittyvät tiedostot ja ensimmäisenä kaiken sisältävä paketti, jonka voit imuroida. Pdf tiedostot on ensitutustumista varten, joista voit katsella kaikilla laitteilla mitä muokattavissa tiedostoissa on.

     
  Vihjeet [pdf] Ohjeisto, miten malli ohjelmaa täydennetään ja käytetään.

MIP ohjelman ilmoitusosa, tämä on se ns "huolto-ohjelma" jossa on yleiset asiat. Ilmoitusosa tehdään kerran ja tarkastetaan vuosittain. Siihen myös ARC tarkastuksen tekijä tekee merkinnät. Huoltolista on taas jokaisessa huollossa täytettävät lista. Nämä tallennetaan koneen huoltohistoriaan.

PDF tiedosto tarkoitettu vain katseluun. ODT on avoin asiakirja, johon voit omalla tietokoneella täyttää omat asiat, ja poistaa turhat ja esimerkit. Nämä ovat ne joilla teet itsellesi huolto-ohjelman. Paketissa ovat kaikki ODT tiedostot.


Purjelentokone tai moottoripurjelentokone

  Pakettina [rev6 MIP purjekone.zip]
  Ilmoitus [odt] [pdf]
  Vuosihuoltolista [odt] [pdf]

Moottorilentokone

Enintään 2730 kg moottorilentokoneen MIP paketti. Nämä sopivat ei- kaupallisessa käytössä oleville moottorilentokoneille.

  Pakettina [rev7 MIP moottorikone.zip]
  Ilmoitus [odt] [pdf]
  Vuosihuoltolista [odt] [pdf]


Takaisin sisältö sivulle.

Aineiston tiedostomuoto on PDF 1.3 tai joissain tapauksissa ODS, ODT.


PDF tiedostot:

PDF tiedoston lukemiseen on tarjolla useita lukuohjelmia. Adoben Acrobat Reader (Windows/Mac/Linux), PDF-XChange (Windows), Sumatra PDF (Windows), Preview (Mac), Foxit (Windows/Linux), ja niin edelleen. Wikipedin luettelo.

ODT tiedostot:

Avoin tekstidokumentti formaatti. Aukeaa useimmilla tekstureilla. Varmin tulos ilmaisella Libre Office ohjelmistolla.

Applen iOS.

Documents by Readdle ohjelma luo ainakin ipadilla rekenteen, joka avaa ZIP paketit näppärästi.


Käyttölisenssi

Nämä tiedostot ovat julkaistu Creative Commons lisenssillä (CC BY-NC-ND 4.0). Saat käyttää niitä vapaasti omassa käytössä alkuperäisenä. Voit myös jakaa sitä (samalla lisenssillä), kunhan säilytät teoksen alkuperäisenä ja nimeät lähteen.