Etusivu Sisältö Numerointi Kurssit Kauppa Tiimi Lahjat

Mekaanikon työpäiväkirja

Miksi?

Kansallisen mekaanikon ja harrastemekaanikon lupakirjamääräys PEL M3-4 edellyttää kohdassa 6.5 että mekaanikko pitää tekemistään töistä päiväkirjaa.

EASA lupakirjamääräys part-66 sanoo saman, monimutkaisemmin kohdassa 66.A.20 b) 2. Oikeuksien käyttö edellyttää että on osoitettavissa että töitä on myös tehty.

Työkokemuksen kirjaamisesta AMC 66.A.20 (b)2 kohdan lopussa on kirjattu vaatimus työpäiväkirjasta (tai vastaavasta). Part-66L lupakirja, jota tarvitaan purjekoneiden huoltamiseen, on EASA lupakirja.

Useimmiten, jos työskentelet huoltoyrityksessä, yritys hoitaa tämän kirjaamisvaatimuksen.

Mutta kaikkien muiden on hoidettava tämä kirjanpitovaatimus itse.

Tähän tarpeeseen meiltä on ostettavissa Mekaanikon työpäiväkirja.


Päiväkirja

Päiväkirja on 11 x 15 cm kokoinen. Siinä on 25 aukeamaa, jossa 12 rivia tapahtumille. Eli 300 riviä. Kestää siis kokopäivätoimisella puolitoista vuotta, sivutoimisella ja harrastajalla vuosia. Kannet on laminoitu.

Päiväkirja on myynnissä 18 euron hintaa + lähetyskulut.

Päiväkirjan täyttämiseen on olemassa ohje HTO-008/21, mutta perusohjeet löytyvät päiväkirjan kansilehdeltä. Täyttökohdat ovat kyllä aika itsestäänselviä asioita. Päivityskuva

Kuva mekaanikon työpäiväkirjasta

Tilaaminen

Yhden työpäiväkirjan hinta on 18,00 €/kpl

Yhden tai kahden työpäiväkirjan lähettämisestä lisää postituskulut 3,00 €. Kolme tai enemmän toimitetaan ilman lähetyskuluja. Viisi tai enemmän kirjan hinta 15,00 €/kpl.

Maksu suoritetaan Osuuskunta HTH:n tilille:

FI85 4730 0010 3048 88

Viesti kohtaan merkitään;

Nimi, Katuosoite, Postinumero ja - toimipaikka ja sana päiväkirja ja määrä.

Voit myös maksaa suoraan tilille ja lähettää tiedot osoitteeseen Tämä on vain kuva!


Käyttölisenssi

Lisenssikuva

Nämä tiedostot ovat julkaistu Creative Commons lisenssillä (CC BY-NC-ND 4.0). Saat käyttää niitä vapaasti omassa käytössä alkuperäisenä. Voit myös jakaa sitä (samalla lisenssillä), kunhan säilytät teoksen alkuperäisenä ja nimeät lähteen.