Hyvä Tapa Harrastaa  
 

ARC tarkastukseen tarvittava tarkastuslista

Ohjeet

Ohjedokumentissa on ohjeet tarkastuslistan käyttöön.

  Nimike   Selite
  HTO-009/21 [pdf] Täyttöohjeita

AR tarkastuslista

Lomakkeet käsitäyttöä varten. Tulosta, täytä kynällä.

  Nimike   Selite
  HTO-009/21 FI [pdf] Tarkastuslista suomeksi
  HTO-009/21 SV [pdf] Checklista på svenska
  HTO-009/21 EN [pdf] Checklist in English

Lomakkeet sähköistä täyttöä varten. Täytä pdf, tulosta, kuittaa.

  Nimike   Selite
  HTO-009/21 FI [pdf] Tarkastuslista suomeksi
  HTO-009/21 SV [pdf] Checklista på svenska
  HTO-009/21 EN [pdf] Checklist in English

ARC lomake Form 15c

Lentokelpoisuustarkastuksesta annettava lomake 15c on määritelty asetuksessa (EU) 2019/1383. Jos avaat PDF version asetuksesta, se on sivulla 70.

Lomakkeen nimikentässä on siis vain tekijä, ei viranomaista (jollei antaja ole viranomainen). Joten voit näistä mallipohjista tehdä omasi. Kun teet omaasi, vaihda tekijä (kohta jossa lukee (Tekijä tähän, tai org) pitää korvata omalla nimellä. Jos teet organisaatiolle, tähän pitää laittaa myös organisaation osoite. Organisaatio voi poistaa myös seuraavan kohdan maininnat lupakirjan numerosta (joka koskee vain riippumatonta henkilöä). Mutta toisaalta, riippumaton henkilö ei voi poistaa sen hyväksyntänumeroa. Ja lupakirjanumero sekä valtuutusnumero tarvii täyttää. Kielestä part-ML ei sano mitään. Part-M (AMC M.A.901(d) and (g)) ohjeistaa siten että, ainakin maan virallisella kielellä, paitsi jos koneen kotimaa on jokin muu, silloin ainakin englanniksi. Sovellettuna Suomeen; suomalaisissa (OH) koneissa suomeksi tai ruotsiksi. Jos kone ei ole suomalainen, englanniksi ainakin.

Ei ole tarkoitettu avattavaksi selaimessa. Eikä taida avautuakkaan. Tallenna siis ensin omalle koneellesi. Formin 15C versio 4 tulee käyttöön 18.5.2021.

  Nimike   Selite
  EASA Form 15c FI/EN [odt] Form 15c pohja suomeksi/englanniksi versio 4
  EASA Form 15c SV/EN [odt] Form 15c schablon på svenska / engelska issue 4

Takaisin sisältö sivulle.

Käyttölisenssi

Nämä tiedostot ovat julkaistu Creative Commons lisenssillä (CC BY-NC-ND 4.0). Saat käyttää niitä vapaasti omassa käytössä alkuperäisenä. Voit myös jakaa sitä (samalla lisenssillä), kunhan säilytät teoksen alkuperäisenä ja nimeät lähteen.